Samenwerkingen

Op deze pagina stellen we graag onze partners voor waar we mee samenwerken om Gods koninkrijk te bouwen.
Bezoek ook hun website en wordt geïnspireerd!

Door Of Hope Guinea

In augustus 2013 keerde Camara niet alleen als uitgeprocedeerde asielzoeker terug naar zijn geboorteland Guinee maar ook als jongeman met een missie. Tijdens zijn verblijf in Nederland heeft hij Jezus leren kennen. Dit heeft hem radicaal veranderd waardoor hij ook een nieuwe blik op zijn geboorteland heeft gekregen. Met veel passie probeert hij nu een verschil te maken. Zijn hart gaat specifiek uit naar kansarme weeskinderen en jongeren. Hendrik heeft samen met vrienden een stichting opgericht om hem in zijn missie te supporten.

Bezoek de website

Zoete liefde

Natalie is als grafisch vormgever/stylist betrokken bij Zoete Liefde, een organisatie met de missie om Nederland te overspoelen met zoete woorden van liefde. Een paar keer per jaar brengen ze sfeervolle kaarten op de markt en een deel van de opbrengst gaat naar Campagne A21, een organisatie die vecht tegen mensenhandel.

Bezoek de website

Het Westerkwartier Project

Vijf jaar geleden heeft Hendrik de jongeren beweging HWP opgericht. Inmiddels is het uitgegroeid tot grote vriendengroep die wekelijkse bijeenkomsten organiseert in het Baron Theater in Opende waar iedereen van harte welkom is.

Bezoek de website
NatalieSamenwerkingen