OVER ONS

Wij zijn Hendrik en Natalie, getrouwd, maatjes
en samen een team met een missie.

Hendrik schrijft over Natalie: Als je Natalie ontmoet dan zie je als eerste haar positieve energie & open uitstraling wat de sfeer direct bepaalt. Wanneer je met haar in gesprek komt ervaar je al snel haar oprechte interesse en enthousiasme. Haar passie is om met haar zangtalent mensen te raken en te inspireren. Daarnaast zit ze vol creativiteit en het liefst ontwerpt en maakt ze haar kleding zelf. Haar verlangen is om de liefde die ze van God heeft ervaren door te geven aan anderen.

Natalie schrijft over Hendrik: Als je Hendrik ontmoet dan ervaar je dat hij een groot en oprecht hart heeft voor mensen. Deze man zit boordevol talenten maar hij stelt zich altijd een beetje verlegen op. Ik zeg, nergens voor nodig! Zijn liefde voor God straalt door hem heen en dat maakt hem heel bijzonder. Creatief gezien heeft hij heel veel toffe ideeën en kan ze als geen ander uitwerken tot een prachtig resultaat. Fotograaf, grafisch designer & ook nog visie om de kerk te bouwen.

Contactgegevens

+61 405 422 297
(Australisch nummer)

Haar laatste blog

Stilte
August 18, 2018

Contactgegevens

+61 405 083 865
(Australisch nummer)

Zijn laatste blog

ONZE MISSIE

We willen een leven leiden dat onze wildste dromen overtreft en anderen inspireren om hetzelfde te doen.

Een leven leiden dat je wildste dromen overtreft is een leven waarin je weet wie je bent en waarvoor je leeft. We geloven dat God iedereen heeft gemaakt met de bedoeling om Zijn kinderen te zijn (Galaten 4:7), onvoorwaardelijk geliefd en met de opdracht om iedereen om ons heen ook onvoorwaardelijk lief te hebben (Johannes 15:12). Wanneer we dit begrijpen, dan zullen we ontdekken dat ons leven niet meer om onszelf draait maar juist om de ander verder te helpen. Daar begint een leven dat je wildste dromen overtreft!
Wij hebben allebei persoonlijk ervaren hoeveel impact Jezus in ons leven heeft gehad en nog steeds heeft o.a. door de kerk. En als we in de bijbel lezen over de eerste kerk, maar ook als we om ons heen kijken dan zien we dat God de kerk gebruikt om alle volken en generaties te bereiken met Zijn liefde. De kerk Hillsong Church is een groot voorbeeld hiervan.
Als we dromen over leiding nemen (lees dienen) in Gods koninkrijk -door de lokale kerk te bouwen- dan geloven we dat het start bij onszelf, met karaktervorming. Onze visie is dan ook: Sterke karakters vormen sterke relaties, sterke relaties vormen sterke huwelijken, sterke huwelijken vormen sterke gezinnen, sterke gezinnen vormen sterke kerken en sterke kerken zullen meer volken en generaties bereiken met Gods levensveranderende liefde. Lees onderaan deze pagina meer over onze plannen.
Onze missie is om sterke lokale gemeenten te stichten en op te bouwen die hun leidende plek in de maatschappij innemen, waardoor vele volken en de komende generaties bereikt zullen worden met deze onvoorwaardelijke en levens-veranderende liefde van Jezus.

Dit is mijn gebod: dat u elkaar lief hebt, zoals ik u lief gehad heb. Niemand heeft een grotere liefde dan deze, namelijk dat iemand zijn leven geeft voor zijn vrienden.

ONZE PLANNEN

We hebben twee grote redenen waarom we ons geroepen voelen om te studeren aan de Hillsong International Leadership College in Sydney:

1. Hillsong Church is een groot voorbeeld
Hillsong Church is een groot voorbeeld hoe God deze gemeente gebruikt om enorm veel mensen te bereiken met Zijn liefde. Wereldwijd komen er wekelijks tientallen (misschien wel honderden) mensen tot geloof. Ook wij zijn enorm gezegend door deze kerk.

Nu dat we studeren aan de Hillsong College zijn we ook actief lid in deze gemeente. Het geeft ons naast theologische kennis ook veel visie en ervaring. Ons verlangen is om de volledige opleiding van 3 jaar te volgen. Hierin willen we Gods leiding ervaren om Zijn wil te doen. Betekent dit dat God ons roept om eerder naar huis toe te gaan dan willen we daar gehoorzaam aan zijn. In het eerste jaar leren we te dienen in een team binnen de kerk, het 2e jaar leren we om leiders te zijn van een team en het 3e jaar leren we leiders van leiders te zijn, dit ondersteund met theologie, theorie en praktijklessen.

2. Reden twee is dat Hillsong College in het buitenland is
Een ander land zorgt ervoor dat we zullen leren omgaan met een andere cultuur, taal, mensen en een nieuwe omgeving. Hiermee springen we in het diepe, we kunnen alleen terugvallen op onze relatie met God en elkaar, dat zal onze relatie met God, onze karakters en relatie nog sterker maken. Een sterk karakter is net zo belangrijk als kennis en visie, want een sterk karakter zorgt ervoor dat we in de moeilijke tijden door zullen blijven gaan om de missie te vervullen die God voor ons heeft.

Vraag & Antwoord

Per jaar kost het leven en studeren €15.000 p.p.

Werk zoeken in Australië
Naast onze studie mogen we 20 uur per week werken. Naast de studiebelasting is het realistisch +-12 uur in de week te werken. We zijn opzoek naar een baan en hopen hiermee deels onze vaste lasten mee te kunnen betalen.

Financieel steunend achterban
We willen graag zoveel mogelijk mensen in onze missie betrekken. Een manier om betrokken te raken is om ons financieel te ondersteunen. Sponsors houden we op de hoogte via nieuwsbrieven, blogs en vlogs.

Webshop Quote poster
De opbrengst van onze webshop gaat naar de spaarpot voor Hillsong College. www.quoteposter.nl

Wil je ons financieel steunen?
Dat kan via deze link. Enorm bedankt!

Dit weten we nog niet. Ons hart gaat uit naar Nederland en we ervaren sterk dat we weer terugkomen om hier God en Zijn gemeente te dienen.

Maar God zal de weg leiden. We zijn bereid om de keuzes te maken die nodig zijn om Zijn wil uit te voeren.

Doneren

Eén jaar leven en studeren in Australië kost €30.000 voor 2 personen.
Voor het eerste jaar zijn we rond! Nu sparen we voor het 2e jaar.

Doneren

Wat is Hillsong

Hillsong is een kerk die gelooft in Jezus en houdt van God en mensen. Hillsong heeft hart voor authentieke aanbidding, is gepassioneerd voor de lokale kerk en ze zijn op een missie om Gods koninkrijk gevestigd te zien worden over de hele aarde.

Hillsong heeft in 15 verschillende wereldsteden kerklocaties. De meeste kerkdiensten worden gehouden in discotheken en theaters. Ze bereiken mensen uit alle hoeken van de samenleving. Ook is de kerk actief in verschillende 3e wereldlanden en komen ze in actie tegen mensenhandel.

Bekijk hiernaast een complete dienst van Hillsong Church vanuit Sydney, Australië waar wij straks ook dagelijks zullen zijn.

www.hillsong.com

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ons avontuur? Schrijf je in voor onze periodieke nieuwsbrief.

Schrijf je hier in
NatalieOver ons