OVER ONS

ONZE MISSIE

Wij hebben allebei persoonlijk ervaren hoeveel impact Jezus in ons leven heeft gehad en nog steeds heeft o.a. door de kerk. Als we in de bijbel lezen over de eerste kerk, maar ook als we om ons heen kijken dan zien we dat God de kerk gebruikt om alle volken en generaties te bereiken met Zijn liefde. De kerk Hillsong Church is een groot voorbeeld hiervan. In de afgelopen drie jaar hebben we ontzettend veel geleerd en onze kennis mogen toepassen in het toerusten van de Kerk. Het is voor ons een enorme eer om dit te mogen doen elke week weer!

Sterke karakters -> Sterke Relaties

Sterke Huwelijken -> Sterke Families

Sterke Kerken -> Sterke Generaties

Onze levens zijn radicaal veranderd door de liefde van Jezus door middel van de kerk. Wij zijn gepassioneerd om de lokale kerk te bouwen en dromen erover om de lokale kerk ook te stichten in de toekomst. Wij geloven dat de kerk de toekomst is voor de generaties die komen gaan, zodat de wereld bereikt kan worden met Gods levens veranderende liefde!

Dit is mijn gebod: dat u elkaar lief hebt, zoals ik u lief gehad heb. Niemand heeft een grotere liefde dan deze, namelijk dat iemand zijn leven geeft voor zijn vrienden.

Jezus (Johannes 15:12-13)

SYDNEY

Voor de komende twee jaar staat er van alles op de agenda. We werken samen bij hetzelfde bedrijf en Natalie studeert Theologie wat ons al aardig bezighoudt. Daarnaast bouwen we Hillsong Macquarie (Sydney Locatie) onder leiding van onze Pastors Tom & Angela Bachtle en met onze Hillsong familie. Op zondag geeft Hendrik leiding aan het fotografie team en Natalie is onderdeel van het creative team waar ze aanbidding verzorgt en het pastorale team aanstuurt. Daarnaast geven we samen leiding aan het avondprogramma van Hillsong Church, Nightschool. We begeleiden de cursus ‘Divorce Recovery’ en zijn actief in de Hills Campus en we mogen Nightschool ook op gaan zetten voor de Macquarie Campus. Ook al zijn we beiden afgestudeerd aan Hillsong College, we zijn zeker nog in connectie met alle Nederlandse studenten waar wij samen de Dutch Connect leiders van mogen zijn. Natalie heeft ook de rol ‘European Leader’ op zich genomen binnen Hillsong College en dat is een hele eer! Samen zijn we enorm dankbaar voor alle kansen en mogelijkheden die we hier ontvangen om te groeien en leren in leiderschap meer en meer!

Vraag & Antwoord

Binnenkort krijgt onze Macquarie Campus zijn eigen gebouw en we zijn heel dankbaar deze transitie mee te mogen maken. Niet alleen om veel te leren maar ook om mee te blijven bouwen. We zullen de komende twee jaar blijven investeren in Gods Koninkrijk. Om zoveel mogelijk skills te ontwikkelen en ervaring te ontvangen voor de toekomst.

Wat een goede vraag! Teveel dromen om op te noemen! Hendrik en ik houden van dromen en het lijken er steeds meer te worden 😉 Naast lokale kerken bouwen & stichten willen we bedrijven opstarten en gerechtigheid brengen in deze wereld. Het evangelie verspreiden zodat het niet stopt bij ons maar doorleeft in de generaties die komen gaan.

NatalieOver ons