Hillsong College

Hillsong College is DE plek om alles te leren over Jezus, de Bijbel, de Kerk en Leiderschap. Wij hebben samen drie jaar gestudeerd en dit was de beste keuze die we ooit hebben gemaakt. Samen verhuizen naar Sydney om het avontuur aan te gaan met God, wow wat een geweldige beslissing. Hendrik heeft het eerste jaar Film & TV gestudeerd en is daarna verder gegaan in Pastoral Leadership. Natalie heeft drie volle jaren Worship Vocals gevolgd. Het eerste jaar staat in teken van persoonlijke leiderschap, het tweede jaar van het leiden van teams en het derde jaar ben je een leider van leiders.

Vraag & Antwoord

Teveel om op te noemen! Maar de allerbelangrijkste les is om steeds meer te houden van Jezus. Als je dat elke dag meer en meer doet dan reflecteer je steeds meer van Zijn karakter. Jezus gaf Zijn leven voor ons allemaal, onvoorwaardelijke liefde. Laten we op deze manier van elkaar houden!

DOEN! Haha, zeker weten -> doen. Wij hebben vaak gedacht dat het onmogelijk was maar zie waar we nu staan, ongelofelijk! Als God je roept dan kun je er verzekerd van zijn dat Hij alles in werking zal stellen om je te helpen. God heeft vele deuren geopend en we zijn nooit iets tekort gekomen! Als het voor ons kan, dan lukt het zeker weten ook voor jou! If He calls you, He will also grace you.

NatalieHillsong College