Er is meer…

Gisteren kreeg ik mijn cijfers terug van mijn eerste twee vakken van mijn Theologie studie! Wow, ik kan niet zeggen hoe diep dat binnenkwam. Introduction to Old Testament Scriptures (Oude Testament) een Distinction 8.4 en History of Christianity (Geschiedenis van het Christendom) een Credit, 7.1. Het afgelopen semester heb ik Online gestudeerd voor mijn Bachelor Degree Theology en dat is iets wat ik nooit had kunnen bedenken!

De afgelopen 3,5 jaar ben ik erachter gekomen hoeveel leugens ik altijd heb geloofd over mezelf…. Stappen die ik nooit heb gezet omdat ik dacht dat het bij voorbaat al een verloren zaak zou zijn… Misschien herken je dat ook wel. Bepaalde dingen die over je zijn uitgesproken die je ook nog bent gaan geloven… Wat een gekke wereld he? Naar Sydney verhuizen om aan Hillsong College te studeren was al een hele grote droom die uitkwam! Ik dacht toen al, wow God dit is echt veel meer dan ik zelf had kunnen bedenken. Maar er is altijd meer. God ziet het hele plaatje en wij vaak alleen maar de volgende ‘logische’ stap. Studeren is altijd iets geweest waar ik me onzeker over voelde. Denkende dat anderen het altijd beter kunnen, slimmer zijn. Toen ik in Sydney kwam en God mijn ogen opende voor een Theologie studie moest ik aan de slag met deze leugens. Dat viel niet mee..!! Ik moest aan de slag met mijn faalangst, perfectionisme en mijn denken vernieuwen. Want als Jezus in mij leeft en Hij mij heeft geroepen, welke leugen kan mij dan nog stoppen? Right?! If God calls you, He will grace you. Het is waar. We kunnen niets zonder God, alleen door Zijn kracht en wijsheid! God is groter dan mijn faalangst!!

Er is meer. Veeeeel meer. Laat je angst gaan en volg Zijn stem. Dat is mijn bemoediging voor jou. Misschien is het voor jou een hele andere strijd maar dat maakt geen verschil. Als God je roept, volg Hem. Elke dag van mijn studie heb ik gebeden, God help me, ik kan het niet alleen, geef me inzicht en laat Uw glorie mijn getuigenis zijn! Angst is niet mijn portie maar geloof, geloof in Hem die kracht geeft! God heeft het gedaan, meer dan dat ik zelf ooit had kunnen denken. Essays schrijven op academisch niveau in het Engels, Examens maken (waar ik normaal altijd voor WEG REN!!) -> maar het allerbelangrijkste, God heeft mij veranderd. Deze kennis is niet alleen kennis gebleven maar het heeft mijn geloof verrijkt en zoveel verdieping gegeven van Zijn Woord. Wow, dat is het. Er ligt zoveel blessing aan de andere kant van de leugens. Ik heb de leugens en angst altijd teveel ruimte gegeven op dit gebied. Niet wetende dat er zoveel ZEGEN ligt aan de andere kant waar er maar 1 was die mijn gebonden wilde houden. Kijk daarna, kijk naar God die bergen en heuvels met je wil overwinnen. Uiteindelijk ben ik tot de ontdekking gekomen dat Theologie studeren enorm leuk is! Wie had dat gedacht?! Haha! Geen paniek meer maar doorbraak. Dat is wat ik bid voor jou, zoals je dit leest. There is great blessing on the other side. Neem Zijn hand en volg Zijn stem, vertrouw op Hem 10000 procent. Hij gaat het door je heen doen. Geef niet op, nee blijf volhouden, blijf vertrouwen. Er is ZOVEEL MEER!!!


Nieuwsbrief


Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieEr is meer…

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.