Wat me hielp om één van me grootste ‘dreamkillers’ te overwinnen

Facebook herinnerde me aan een post van een jaar geleden. Natalie en ik hebben toen de Engelse test gehaald om een Australisch visum aan te kunnen vragen. Eén van mijn ‘dreamkillers’ was de Engelse taal.

Ik was hier best onzeker over en het hield me steeds tegen om stappen te zetten richting de droom. Maar nu een jaar later wonen we in Australië en ik kan me prima verstaanbaar maken in het Engels!Wat me hielp was een quote die me keer op keer motiveerde om groots te blijven te dromen:

“HAVE BIG DREAMS YOU WILL GROW INTO THEM”

Wat is jou droom en wat zijn de ‘dreamkillers’? En misschien wel de belangrijkste vraag -> hoe overwin jij ze?

Ik heb ervaren dat je jezelf elke dag moet herinneren aan datgene wat jou motiveert, want de wereld zal dit niet voor jou doen. Als je dat elke dag voor je ziet, zul je ervaren dat je richting de droom gaat groeien.

De poster die mij motiveerde vind je ook in onze webshop. Het mooie ervan is dat je de quote gratis aan kunt laten passen naar datgene wat jou motiveert! (Ook tof als persoonlijk cadeau) Deze week 20% korting met de code: droomgroot


Nieuwsbrief


Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

Hendrik ZuidersmaWat me hielp om één van me grootste ‘dreamkillers’ te overwinnen

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.