Vive la France!

Nog 5 weken en dan is het zover! Wat een geweldige maar ook spannende tijd beleven we nu! Druk bezig met alle voorbereidingen en tussendoor genieten we enorm van alles.
‘Vijf weken…? Ze trouwen toch pas 16 september 2016?’ hoor ik je denken, yes dat klopt! Maar voordat we een feestelijke dienst hebben met jullie in de Drachten, trouwen we eerst in een intieme setting in het zonnige Frankrijk!

Het is echt een uitdaging om een trouwerij te organiseren en je je aan een strak budget moet houden! Alles is mooi maar alles kost geld… Gelukkig hebben we allebei creatieve oplossingen gevonden om zoveel mogelijk zelf te doen om daarmee veel geld te besparen. Dit alles kun je alleen maar realiseren als je veel vrienden & familie hebt die achter je staan en je willen helpen! Thanks a lot everybody, toppers!!!

Hendrik en ik houden van grote feestjes maar in dit geval hebben we gekozen om het klein te houden met onze directe familie & close vrienden. Daarom gaan we naar Frankrijk waar we een prachtig huis hebben kunnen huren voor een prachtig prijsje (echt een Zegen van boven!). Als grootste verrassing heb ik m’n eigen trouwjurk ontworpen! Op dit moment ben ik druk bezig om de jurk te maken en dat is een hele klus! Maar ook in dit proces ervaar ik Gods Zegen. Super gaaf om dit te doen met m’n mama en zo ook nog quality tijd te hebben. M’n lieve vriendin en collega van Zoete Liefde, Hind Mari gaat ons vastleggen op de foto! We zijn enorm gezegend met deze getalenteerde fotograaf, jeeeeejjj!! Nog een goede bespaar-tip (voor andere verloofde stelletjes) is dat we samen goud ingeleverd hebben bij de edelsmid voor onze trouwringen. Dat is maar goed ook want met onze authentieke smaak vinden we de commerciĆ«le trouwringen niet zo goed passen… šŸ˜‰

trouwen-facebook-post-bijbeltekst

Na het huwelijk in Frankrijk komen we terug om met jullie samen dit feest te beleven in de Bethel, Drachten. Geweldig dat dit feest gaat plaatsvinden door sponsoring van lieve mensen om ons heen! God verdient alle eer en aanbidding en dat willen we samen met jullie gaan vieren! Zoals hierboven staat vermeld in onze trouwtekst, in alles wat je doet focus je op God. Al onze verlangens zijn in Hem! De rest komt dan vanzelf.

Zo was het ook bij ons. Allebei ingezet door God om Hem te dienen op verschillende plekken en ineens kwamen ze samen op dezelfde plek. We stonden allebei God te aanbidden op 17 december 2014 bij het christmas-event van HWP. Hendrik in de zaal en ik op het podium daarvoor! Wat een wonder dat we elkaar hebben gevonden in dat Groningse dorpje Opende šŸ˜‰ God was en is ons doel en nu mogen we dat samen gaan beleven voor de rest van ons leven.

Het beloofd een muzikaal feestje te worden dus worship & feest met ons mee op 16 september 2016!

Bekijk hier de uitnodiging

Nieuwsbrief


Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieVive la France!

Leave a Reply

Your email address will not be published.