Hendrik echt zonder baard (+ foto’s)

Na jaren van sparen, dagelijkse verzorging en zo trots als een pauw ermee rond lopen was het op maandagavond 25 april binnen een paar minuten voorbij,

 ik heb het over de ‘Hendrik zonder baard’ actie. Een sponsoractie wat maar liefst €3000,- op heeft geleverd (sponsors enorm bedankt!) en honderden kijkers via de livestream hebben gezien hoe mijn baard eraf ging. Mijn baard was niet zomaar een pluk haar om de kin. Er is zelfs een interview geweest over mijn baard, een photoshoot gehouden en ik kom in een boek te staan met 199 andere baarden. Mensen die afgelopen jaren in mijn leven zijn gekomen kennen me niet anders dan met baard, zelfs mijn vriendin had nog niet eens de andere helft van mijn gezicht gezien! Voor velen was ik ‘die jongeman met baard’, het was dus zelfs een stukje van mijn identiteit.

IMG_0329

IMG_0331

Maar WAAROM dit pronkstuk eraf? Ja daar moet echt een hele goede reden voor zijn. En dat is voor de missie die wij op ons hart hebben:

Onze missie is om sterke lokale gemeenten te stichten en op te bouwen, die hun leidende plek in de maatschappij innemen, waardoor vele volken en de komende generaties bereikt zullen worden met de levensveranderende hoop en liefde van Jezus.

Dit is een grote missie wat naast kennis, ervaring en visie vooral sterke karakters nodig heeft. Daarom willen we alles achter ons laten (zelfs mijn baard) om aan de andere kant van de wereld (Australië) met bijna niets vertrouwds om ons heen te leren vertrouwen op God en op elkaar. We willen 3 jaar studeren aan de Hillsong International Leadership College in Sydney.

Hillsong is een kerk met enorm veel positieve invloed. Wekelijks ervaren honderdduizenden mensen hoe de liefde van God hun levens ten positieve veranderd (heeft). Dit heeft ons geraakt en we zien dat veel mensen in Nederland bewust of onbewust ook verlangen naar Gods liefde. Een kerk als Hillsong kan hier een grote rol in spelen. Met kerk bedoelen we niet een gebouw maar een groep niet perfecte maar gepassioneerde mensen die geloven in de liefdevolle en almachtige God. En met een missie om overal op de wereld hoop te brengen in Jezus naam.

Door deze sponsoractie kunnen we ons nu inschrijven. Aan alle donateurs nogmaals enorm bedankt! Naast de schoolkosten (die nu gedekt zijn voor 1 jaar) sparen we verder voor de tickets, visum, huisvesting enz. Donaties zijn daarom nog steeds welkom. (NL36 SNSB 0903 7679 10 t.n.v H Zuidersma o.v.v Hillsong College of via paypal.nl.)

Huiskamerconcerten
De volgende acties die we organiseren zijn photoshoots en huiskamerconcerten. Het eerste huiskamerconcert staat gepland op 20 mei in Doezum. Meld je hier aan! We willen graag door heel Nederland huiskamerconcerten organiseren met het thema ‘Dromen’. We zijn opzoek naar meer huiskamers! Neem contact met ons op als je het leuk lijkt om samen met ons een huiskamerconcert te organiseren.


Nieuwsbrief


Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

Hendrik ZuidersmaHendrik echt zonder baard (+ foto’s)

Leave a Reply

Your email address will not be published.