Under Construction

Wat is het heerlijk om te genieten van het Groningse leven! Er is niets mooiers dan het leven delen met de mensen om je heen van wie je houdt.

Gelukkig komen er veel mooie zangprojecten op mijn pad waar ik me flink in kan uitleven 🙂 God voorziet op zoveel mooie manieren die ik niet zelf had kunnen bedenken. Via via komen allerlei mensen bij Hendrik en mij terecht om ons te steunen in onze droom. Echt super gaaf om onze talenten ook weer in te kunnen zetten voor hun dromen! Win- win situatie, we like! Hendrik en ik zijn ook allerlei leuke projecten aan het opzetten waar we jullie snel van op de hoogte gaan brengen, so we will keep you posted!

Maar naast deze mooie ontwikkelingen moeten er ook nog flink veel dozen uitgepakt worden van de verhuizing. Het schiet er elke keer een beetje bij in omdat er veel andere dingen zijn waar ik eigenlijk meer tijd aan wil besteden. Mijn moeder heeft over haar hart gestreken en ik mocht haar roze bloemen kamer overnemen totdat we weggaan naar Sydney. De invulling van deze kamer was snel bepaald; een walk-in-closet! Dus voordat ik het weet sta ik op een trap het roze behang van de muren af te halen met een stoomapparaat. Wat een klus is dat…!!! Heel veel grote stukken behang krijg ik er makkelijk vanaf maar de kleine gele lijm stukjes zijn vervelend. Kost wat inspanning en doorzettingsvermogen maar het eindresultaat is een prachtige betonnen muur waar ik heel blij van wordt! Ik zie het eindresultaat al voor me maar nu al die dozen nog….

Als je de rust opzoekt, dan gebeurt er automatisch iets met je hart. Alle rumoer verdwijnt om je heen en het wordt stil. Ineens gaat je hart spreken en ontdek je dingen waar je mee aan de slag moet gaan. Zo ervaar ik het om terug te zijn in Groningen, de rust voor mij. De grote stukken behang staan voor de rumoer om me heen, die vallen weg. Maar dan zijn er nog kleine stukjes lijm die eronder vandaan komen. Ik ontdekte nog plekken in mijn hart waar er nog wat ‘construction’ nodig was. Pijn uit mijn verleden, afwijzing.. Dingen die niet goed zijn voor je hart.

 ‘Van alles waarover je waakt, waak vooral over je hart, het is de bron van je leven.’ Spreuken 4:23

Hendrik zegt altijd over mij dat ik een echte ‘doener’ ben en dat klopt ook wel denk ik. Als ik iets ontdek wat ik belangrijk vindt onderneem ik direct actie. Zo ook met dit onderwerp. Twee weken geleden hebben Hendrik en ik samen de Heart Clinic gevolgd bij Cees Bots. Anneke, een lieve vriendin van mij, wees ons daarop en God bevestigde Hendrik en mij tegelijk om dat te gaan doen. Wat een geweldige tijd was dat! Twee dagen apart zetten voor God om kwetsbaar naar je hart te kijken en daarmee aan de slag te gaan.

Je hart is het meest kostbare wat je hebt. Het werkt zo bevrijdend als je met pijnlijke dingen afrekent! Vanuit een zuivere bron is het heerlijk om te leven. Ik wil je de Heart Clinic aanbevelen, maar ga op zoek met God naar de juiste weg voor herstel in je hart. Ik hoop dat mijn kwetsbaarheid & openheid  je datgene geeft wat je nodig hebt to take a step!


Nieuwsbrief


Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieUnder Construction

Leave a Reply

Your email address will not be published.