New Beginnings

Ik heb besloten om terug te gaan naar mijn oude stekkie.

Een hele overgang van Amsterdam naar het Groningse Loppersum. Dit is een grote stap maar ik weet zeker dat God me roept en dat heeft meer redenen dan alleen geld sparen voor Hillsong College. Na de Choir Company tour in Indonesië vorig jaar zomer kwam ik veranderd thuis. Mijn hart was diep aangeraakt, heel anders dan bij de vorige tours. Het thema voor de kinderen in Indonesië was; wat is je droom? Het jaar 2015 was een jaar van diepe pijn en ik wilde eigenlijk weglopen van mezelf. Maar God heeft zoveel wonderen gedaan in mijn hart zodat ik nu weer kan genieten en eindelijk eens wat me – time in kan plannen.

Maar wat maakt me ten diepste gelukkig in het leven? Die vraag stelde ik mezelf. Als eerste, reageren op Gods stem, Hem aanbidden met mijn stem, luisteren naar mijn hart, leven delen met familie en vrienden en anderen helpen waar ik dat kan doen. Hierdoor realiseerde ik me dat het leven zoveel meer te bieden heeft dan ik daarvoor had ervaren! Mijn verlangen is dat ik dit vanuit mijn tenen mag gaan ervaren! Totaal vertrouwend op God en leven in Zijn aanwezigheid en me niet laten stressen door het alle daagse leven. Dit jaar gaat vol zijn van nieuwe dingen en gaat me voorbereiden op het Hillsong College leven in Sydney.

Aanstaande dinsdag verhuis ik definitief naar het Noorden. Natuurlijk ben ik ook druk bezig met het zoeken van een baan dichtbij huis maar daarnaast wil ik me ook inzetten voor HWP (www.hwproject.nl) samen met Hendrik, een vriendinnen-connect opzetten in Groningen en heerlijk veel zingen voor God! Daarbij niet te vergeten, de naaimachine uit de kast halen en die blijft voorlopig staan op tafel 🙂 Dus als je eerst dacht ‘ik kan Natalie maar beter niet vragen voor een klusje want ze heeft nooit tijd..’ Time has changed!

Als je dit zo leest wat gaat er dan in je om? Misschien is het ook voor jouw tijd om te luisteren naar je hart. Denk niet meteen dat de berg te hoog is maar neem samen met God elke stap. Ik wil je bemoedigen om je geluk te zoeken bij God en de dromen van je hart te ontdekken zodat je die kan gaan beleven!!

– Laat je leven niet aan je voorbijgaan – Laat je hart spreken – Leef vanuit geloof en vertrouw op Hem –


Nieuwsbrief


Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieNew Beginnings

Leave a Reply

Your email address will not be published.