Reunië concert 20 september

Het is alweer 3 weken geleden dat we geland zijn op Nederlandse bodem. Letterlijk zijn we geland maar figuurlijk moeten we dat nog steeds!

De reis was een rollercoaster van indrukken en regelmatig moeten we terug denken aan al die indrukwekkende momenten. Eén van de momenten is het bezoek aan een World Vision project op Flores. We zien het nog steeds voor ons hoe het hele dorp op ons stond te wachten en ons als een koninklijke familie ontving. De dankbaarheid van de mensen was zo overweldigend & heeft ons diep geraakt. Als World Vision naar je dorp komt om een project te starten dan betekent dat hoop en een betere toekomst. Dat hebben we ervaren en dat laat je niet meer los. De blije gezichten van alle kinderen toen we ze een high five gaven, dat is toch onbetaalbaar?! Voor ons is alle welvaart zo vanzelfsprekend… Dat maakt het allemaal zo vreemd, alsof je in een film beland bent. Het is geen ‘ver van m’n bed ding’ meer maar deze mensen en World Vision zit in ons hart en we willen ons hiervoor blijven inzetten!

De wereld van deze mensen wordt ineens groter door World Vision want ze hebben een kans om kennis te maken met de wereld buiten hun dorp. Ze leren om economisch goed voor zichzelf te zorgen, de kinderen gaan naar school en leren alle dingen die ze nodig hebben voor hun toekomst en ze krijgen toegang tot de gezondheidszorg die zo ontzettend belangrijk is. De combinatie van deze praktische hulp en zondagsschool leren ze Jezus kennen en Zijn onvoorwaardelijke liefde.

We hebben met de kinderen gesproken en ze vertelden ons dat ze vroeger helemaal geen dromen hadden over hun toekomst, het was eigenlijk al bepaald door de armoede. Maar nu is dat compleet anders! Ze durven na te denken en Jezus bij hun toekomst te betrekken. We hebben zulke gave toekomstplannen gehoord die ons mega hebben geïnspireerd hebben. We zijn zo gezegend deze afgelopen tour dat er 600 kinderen een betere toekomst hebben gekregen! 600 dromen die uit gaan komen en de generaties daarna worden hierdoor ook gezegend. Wat een fantastisch werk wat World Vision doet.

Bekijk hier de video van ons bezoek aan het World Vision project

Zondag 20 september houden we precies hetzelfde concert in Nederland zoals we ook tijdens de tour in Indonesië hebben gedaan. Hierbij willen we jou persoonlijk uitnodigen! Indonesische teksten komen voorbij, heerlijke meezingers en mooie luisterliedjes. Ook nog een super foto presentatie van Hendrik zodat je een goede indruk krijgt van de tour en onze groep.

Deze zomer toerden we als The Choir Company door het prachtige en indrukwekkende Indonesië. We mochten samen zingen, samen aanbidden en feestvieren voor onze Schepper. Het werd een fantastische concertreeks, waarbij maar liefst 600 kinderen een sponsor vonden.

Datum: Zondag 20 september
Locatie: Ashram College, Marsdiep 289, Alphen aan den Rijn
Aanvang concert: 19.00 uur
Zaal open: 18.30 uur
Toegang: Gratis

Het wordt een bijzonder concert, dat je absoluut niet mag missen!

Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieReunië concert 20 september

2 comments

Join the conversation
  • Tanja - September 13, 2015 reply

    Top dat jullie het werk in je hart hebt gesloten en voort willen zetten. Koester de mooie herinneringen van de mensen..het werk..de mooie natuur en niet te vergeten de kids. Super te lezen dat leventjes weer hoop krjjgen en hele situaties om worden gekeerd. Zo werkt het in Koninkrijk van onze God. Wens jullie een heel goed gezegend concert. Had heel graag gekomen maar wij vieren dan de verjaardag van onze jongste kleinzoon. Ook feest ! Na onze vakantie spreken we snel eens af om jullie verhalen te horen en foto’s te bekijken. Liefs. Xx

  • Paul - September 13, 2015 reply

    Klinkt goed! Alleen mis ik de locatie van het concert?

Leave a Reply

Your email address will not be published.