Terug naar Holland

Inmiddels zijn we alweer op onze terugreis naar Nederland. We zijn net geland op Bali en gaan zo door naar Jakarta en vanaf daar door naar het mooie Schiphol! We hebben met pijn in ons hart afscheid genomen van Australie & Hillsong Sydney. In de afgelopen dagen hebben we ook weer onze ogen uitgekeken.

Maandag zijn we naar het National Park gereden en zijn we blijven haken op een prachtig strand. Ongelofelijk maar waar, prachtige stranden in Sydney dat is de normaalste zaak van de wereld.. Tenminste zo lijkt het. Je ziet ze overal & ze worden steeds mooier! De dag erna hebben we de Manly Ferry genomen naar Manly Beach in Sydney. Again, beautiful beach! Niet te doen hoor! Down town Sydney heeft iets, weet niet precies wat maar het heeft ons hart geraakt. Overheerlijke pannenkoeken gegeten bij ‘Pancakes on the Rocks’ – bedankt Marina voor de tip, yammie!

Onze laatste vakantiedag hebben we doorgebracht op Hillsong College. Samen met onze lieve vrienden Arnon (huisgenoot Natalie), Kate en Antony (huisgenoot Hendrik) nog even gegeten. Zo mooi om binnen een korte tijd waardevolle mensen te ontmoeten die je in je hart sluit. Onze harten en gedachten zijn zo vol van alles, teveel om op te schrijven. Bedankt voor jullie gebed en lieve berichtjes tussendoor en bemoedigende woorden! Dat heeft ons heel veel goeds gedaan! Deze reis heeft onze levens veranderd, dat is 1 ding wat zeker is! Hillsong College zit in ons hart en we missen het nu al vreselijk..

Alle mooie plekken die we gezien hebben afgelopen zes weken,  teveel om op te noemen. De uitdagingen die we overwonnen hebben zoals, uiteindelijk toch projectbezoek op Flores, 600 sponsors, 30 dagen lang rijst eten, plek om te overnachten in Sydney voor Hendrik, links rijden in Sydney en deze reis overleeft hebbende zonder ruzie (das toch fijn). God heeft in alles voorzien en daar zijn we intens dankbaar voor!

-Niemand keert terug van een lange reis zoals hij vetrokken is-

Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieTerug naar Holland

4 comments

Join the conversation
 • Frans - August 21, 2015 reply

  🙂

  Blesss

 • Prisca - August 20, 2015 reply

  Wow, gaaf om te lezen en wederom prachtige foto’s. Goede reis naar huis verder. En weet je, niemand ontneemt je deze reis en de herinnering eraan meer. See you soon! Liefs.

 • Eline - August 20, 2015 reply

  Wat tof Natali jullie avonturen! Bemoedigend ook; ben heel blij voor je en jullie!Tot in church: en misschien n keertje een lekker bakkie samen: would be nice

 • Tanja - August 20, 2015 reply

  Heerlijk zo aan het strand vertoeven de laatste dagen. De foto’s zijn om jaloers op te worden. Prachtige plekjes. Een hele goede reis en vlucht terug. Hier schijnt de komende dagen de zon..dat is best fijn terugkomen toch ! Hou alle mooie ervaringen en mensen in je hart. Wie weet gaan jullie nog eens terug. Tot snel. Rust thuis nog goed uit van de reis en het tijdverschil. Hier hebben we ook leuke strandplekjes..:) Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.