Sydney is awesome

De afgelopen dagen zijn voorbijgevlogen. Sydney is zo mooi & we zijn onder de indruk van alle lieve mensen die we hier ontmoeten. We hebben een paar dagen rustig aan moeten doen vanwege onze weerstand maar nu zijn we er weer. Vrijdag hebben we een huurauto opgehaald en alvast een beetje van down town Sydney genoten. De harbour bridge, opera house; so nice! De gebouwen zijn zo hoog het lijkt alsof je in NY loopt voor je gevoel. Indrukwekkend allemaal! Toch voor een beetje herkenning een heerlijk koffietje gehaald bij de Starbucks.

Zaterdag zijn we naar de Blue Mountains gereden met ons kleine blauwe autootje! Heerlijk met z’n tweeën op pad. We zijn nu wel gewend aan het rijden (net andersom als thuis) en Natalie probeert alles goed te navigeren met Google maps zodat Hendrik z’n aandacht bij het verkeer kan houden. Wat een tafereel soms, haha! Prachtige blauwe bergen met een beetje mist, wat voel je je dan klein zeg… De zon ging net onder dus het uitzicht was prachtig met gekleurde wolken.

Gisteren was onze laatste zondag dus het was extra genieten geblazen. Drie mega diensten meegemaakt waarvan de ‘Sunday Night Live’ de klapper was! Samen met 3.000 andere toffe mensen een feestje bouwen. Das toch wel onbeschrijfelijk mooi! Karly Carrasco was on fire! Ze sprak over ‘the struggle is real’ en gebruikte alle creatieve elementen op het podium. Prachtige dans, video fragmenten, muziek en gedichten kwamen voorbij. Zo inspirerend en vernieuwend, dit blijft op ons netvlies staan!!

Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieSydney is awesome

2 comments

Join the conversation
  • RenéRos - August 17, 2015 reply

    ik zeg : indrukwekkend !!

  • Tanja - August 17, 2015 reply

    Prachtige foto’s weer Hendrik. We missen je wel in de kerk hoor..gisteren liep iemand vd worship zelfs met je foto op zijn t shirt. Helaas was hij al naar huis toen ik er een kiekje van wilde maken..maar de baard zat goed in model 🙂 Geniet volop van elkaar en alle mooie dingen die jullie zien en beleven. Share His love and fire ! Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.