Australie! We are down under..!

We are down under…!!

Deze reis is echt avontuur op avontuur! Het is niet te bevatten.
Afgelopen zondagmorgen aangekomen in Sydney en daarna gelijk door naar Hillsong Church. Twee ongelofelijke gave diensten meegemaakt met 4.000 mensen. Af en toe knijpen we elkaar even; we beleven het! We kijken niet vanaf een scherm mee in Sydney maar we zitten er echt. The messages en de worship waren TE GEK! Wat een heerlijke sfeer en vriendelijke mensen om ons heen, niet te doen hoor (!)

Maandag zijn we naar Hillsong College geweest waar we een geweldige chapel dienst mee hebben gemaakt.  In de avond zijn we uitnodigt om mee te gaan naar Dutch Connect bij iemand thuis. Zo fijn om met een grote groep nederlanders samen te zijn. Dinsdag mochten we mee met een meeloop dag voor nieuwe Hillsong Studenten. Eerst naar de chapel dienst (deze dienst wordt georganiseerd door de studenten zelf ) en daarna een les gevolgd genaamd ‘New Testament’. Vandaag hebben we een rustdagje ingelast want we hebben echt tijd nodig om te acclimatiseren.  Nog steeds aan het bijkomen van de jetlag…

We willen via deze weg Michael en Penny echt enorm bedanken! Dankzij jullie zijn we hier zo goed opgevangen en hebben we allebei een geweldige plek om te slapen!

We beseffen nu echt hoe gaaf Hillsong College is. Eigenlijk moet iedereen dit zichzelf gunnen. Jezelf helemaal ontplooien en het leven optimaal leven! Gisteren werd er in de chapel over gesproken. Do you live your life Fully Awake? Dat is ons verlangen!!! Laat het leven niet aan je voorbij gaan maar blijf wakker voor alle blessings & mogelijkheden om je heen!

Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieAustralie! We are down under..!

6 comments

Join the conversation
 • Jeroen van Beveren - August 12, 2015 reply

  Super gaaf om te lezen kanjers. Heerlijk om te zien dat jullie met volle teugen genieten van alle avonturen die jullie samen meemaken. Nog heel veel plezier, mooie momenten en zegen.

 • Michael & Penny - August 12, 2015 reply

  Living the dream in Home-away-from-Home. Wij gunnen jullie dit echt! Uit ervaring kan ik zeggen… the Best is yet to come… ;))

 • Vera - August 12, 2015 reply

  Gaaf!!!! Hoop dat jullie opnieuw bevestigd mogen worden in jullie dromen ook nu jullie daar zijn! Dat jullie Gods weg voor jullie leven mogen zien en volgen. Bless

 • Tanja - August 12, 2015 reply

  Bofkonten. Het is jullie gegund hoor. Verstandig om ook je rust te pakken tussen alle mooie dingen door. Fijn..allebei een slaapplaats. .God voirziet ! Nou..ga lekker genieten verder. Tot jullie volgende avontuur. Liefs. Xx

 • Jeroen - August 12, 2015 reply

  Gaaf. Geniet er van. Sprak Chris Mendez afgelopen zondag?

 • Henny Schultz - August 12, 2015 reply

  Wat onzettend gaaf om te lezen lieverds! Big hugs!!!!!!! XXXX

Leave a Reply

Your email address will not be published.