Tour update 3

534 sponsors! We zijn zo dankbaar dus dat moeten we eerst kwijt. Gisteren hadden we een concert in Jakarta waar de teller op 429 kwam te staan en gisteren gingen we naar Bandung waar maar liefst nog 105 sponsors erbij kwamen. Vanochtend hadden we een opgetreden op het kantoor van World Vision en vanavond hebben we onze laatste concert. Ons doel is 600 sponsors dus we hopen en bidden dat we dit gaan halen vanavond.

Afgelopen dagen hebben we heel wat kilometers afgelegd en we hebben tientallen uren in de bus gezeten, maar het is echt geen straf! Wanneer je hier rond reist raak je nooit uitgekeken. Het is zo verschillend vergeleken met Europa, alles is anders, de mensen, het verkeer, de natuur en de cultuur.

De groep waarmee we op stap zijn is ook zo tof  en we willen graag jullie kennis laten maken met hen! Hieronder een paar vragen die we gesteld hebben met het antwoord! Njoy!

Voor mij staat deze reis in het teken van hoop. Vanaf het projectbezoek tot aan de concerten ervaar ik dat het hoop is dat mensen boven alle omstandigheden uit tilt. Het is geen goedkope vlucht uit de realiteit maar een krachtige boost om onze dromen te leven en doel en richting te geven aan het leven. Met een prachtige bestemming als belofte – Onno

Waar kun je het meest van genieten?
Onze groep is zo mooi; we zijn zorgzaam en lief voor elkaar. Tijdens de concerten mogen we onze God prijzen en zien we hoe Hij door ons heen de mensen bemoedigd! Zo grappig dat iedereen met ons op de foto wil… 😉 – Prisca

De passie waarmee de mensen van World Vision hun werk doen – Michiel

De combinatie van deze groep voelt als thuis en ik kan niet wachten om elke dag achter het drumstel te zitten – Levi

Ik geniet van de mensen om me heen. Onno met z’n extreem droge humor. Maarten die vol passie dirigeert. M’n roommate Dave met wie ik het goed kan vinden. Anneke op haar hakken, rrrrrr…!! Het landschap is zo mooi, lekker eten en het reizen door Java! Maar het meest geniet ik van de mensen hier uit Indonesië, zo lief en zorgzaam – Richie

Samen 1 zijn door een waanzinnig bindende Factor – Roos

Indonesië is het land waar ik vandaan kom; a dream come true om hier te zijn! – Dave

Wat heeft het meeste indruk op je gemaakt?
Van de mensen die sponsor worden! – Matthe

Drie meiden die ook een kans hebben gekregen om te gaan studeren en ze kozen er samen voor om een kindje dezelfde kans te geven door te gaan sponsoren! Wow! – Roos

De gastvrijheid van de lokale bevolking en de kerken – Michiel

De reis naar het project op Flores. Met de jeep door de bergen. Heb de hele middag met de kinderen het beste balspelletje gespeeld (men neme een prop papier en een plastic tasje en eventueel een elastiekje. Bind het geheel bij elkaar en gooi het naar de persoon tegenover je) om vervolgens de dag af te sluiten met een potje volleybal met hun broers, zussen en ouders. Ik ben dankbaar – Levi

Het filmpje over het projectbezoek op Flores – Dave

Vandaag kwamen we op een random stop met de tourbus drie kinderen tegen. Ze zaten voor hun ‘huis’ aandachtig te kijken naar ons. Op een veilige afstand zwaaide ik en merkte dat we misschien wel de eerste blanke mensen zijn die ze ooit gezien hebben. De woorden van het liedje hello world kwamen in me op. ‘When all the empty disappears, I remember why I am here. Just surender and believe, I fall down on my knees – Job

Heb je visie ontvangen door deze reis?
Doorgaan met zingen in Indonesië – Dave

Ga m’n passie en talenten nastreven voor anderen, tot hulp en eer van Zijn naam – Roos

Bewust genieten van elk moment – Anneke

Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieTour update 3

4 comments

Join the conversation
 • Jitske - August 10, 2015 reply

  Hallo lieve mensen ,
  Wat geweldig om te horen dat jullie zo tot zegen en gezegend mogen zijn .
  Geniet van alles en iedereen en dank Hem in alles .
  Een hele goede tijd nog gewenst .
  Groetjes uit Fryslan

 • Hans Vos - August 8, 2015 reply

  Wat geweldig om zo bezig te zijn met het werk van God en zulke mooie ervaringen opdoen.
  Weer zo veel kids die hulp gaan krijgen en de kans om Jezus te leren kennen.
  Veel plezier down under !
  Love to see your pictures !

 • Tanja - August 7, 2015 reply

  Zoveel positieve reacties. .steeds meer eenheid..en…steeds meer sponsors. Gaat helemaal goed komen met die 600 ! Zegen bij het laatste concert ! Njoy 2.

 • Henny Schultz - August 7, 2015 reply

  Prachtig prachtig prachtig!!!! Dank ontzettend voor het delen! Veel liefs Henny World Vision the Netherlands!

Leave a Reply

Your email address will not be published.