Tour update 1

We zijn van start gegaan!! 12 dagen op stap met een super leuke & getalenteerde club mensen. Wahana Visi (world vision Indonesië) is hier maanden mee bezig geweest en ze hebben alles tot in de puntjes geregeld! Er gaat een heel team mee. Iedereen is verantwoordelijk voor ons en samen gaan we er een top tijd van maken. Alle energie gebruiken die in ons is voor de kinderen op Flores. De eerste dag (gisteren) bestaat vooral uit reizen in onze tourbus. Prachtige uitzichten vanuit de bus! Acht uur door de bergen, rijstvelden en ook genieten van de zonsondergang. Zo slecht nog niet hoor! Aangekomen in Purwokerto zijn we aangenaamd verrast door het prachtige hotel waar we mogen overnachten! Heerlijk chillen met iedereen en vol verwachting voor dinsdag, ons eerste concert! Na een top nachtje door naar het ontbijt op de 7e verdieping met een prachtig uitzicht over de stad. Om 11 uur vertrekken om ons programma door te nemen en een soundcheck te doen in de kerk. Eindelijk mag iedereen z’n positie innemen en gaan we muziek maken! Yes! Hendrik assisteert Frinsen (wahana visi) met het filmpje van het projectbezoek. Daar draait het hele programma om dus dat moet goed lopen! Na de soundcheck kijken we voor het eerst met de hele groep naar de beelden van het projectbezoek. Pffff.. dat komt binnen zeg. De kids, de omstandigheden, de armoede en de drive waarom dit zo belangrijk is; ja dat raakt je. Daarna omkleden, even een snack eten en samen bidden , doorrrrr naar het concert! De kerk zit vol! Er is energieke en verwachtingsvolle sfeer. Tijdens het eerste lied van de samenzang is het al springen geblazen! God staat centraal en daar mogen we op inhaken met ons programma. Het was een prachtige avond vol aanbidding en eenheid! Ons eerste concert ging goed! Wat een feest! Er zijn in totaal 70 kids gesponsord! Yeah!

Vandaag hebben we een heerlijke dag ontspanning gehad, we zijn naar een waterval geweest en hete waterbronnen gezien en gevoeld. Het is erg tof om te merken dat de groep steeds meer één wordt en dat we meer op elkaar in gespeeld raken. Daarna zijn we doorgereden naar Tegal, dit was een busrit van 4 uur relaxen en gezelligheid. In Tegal houden we morgen avond onze 2e concert! Hopelijk worden er minstens net zoveel kinderen gesponsord als gister avond. Blijven jullie mee bidden?

 

 

Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieTour update 1

3 comments

Join the conversation
  • Frans - July 30, 2015 reply

    mooi 🙂 Zegen!

  • Petra - July 30, 2015 reply

    Geweldig om te horen wat jullie allemaal beleven! En wat een geweldig resultaat, 70 nieuwe sponsors op één avond. Keep up the grace work 🙂

  • Tanja - July 30, 2015 reply

    Zo..de kop is eraf ! Goed te horen dat jullie steeds meer één worden. Jezus zei..zodat de wereld ziet wie Ik ben. Eenheid. Fantastisch dat er zoveel kids gesponsord zijn. Op naar de volgende 70 . We bidden voor de concerten..jullie team en gezondheid. Blijf goed voor jezelf zorgen..pak je rust ! Blessings and a big hug. Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.