Jakarta

Gelukkig krijgt meneer de Vulkaan ons niet klein en zijn we nu toch in Jakarta geland! Veilig en wel! We zijn de aankomende twee dagen in Jakarta en daarna begint de tour voor World Vision. Er is een heerlijk hotel voor ons geboekt met een zwembad op de bovenste verdieping dus hier kunnen we goed bijtanken voordat we flink aan de slag moeten. De afgelopen dagen waren bijzonder mooi maar nu merken we toch wel dat onze weerstand iets minder is.. Willen jullie met ons meebidden dat het aansterkt?

Langzamerhand druppelt iedereen van de band en het koor binnen in Jakarta en wordt de vreugde steeds groter! Voor Natalie nog even flink oefenen op de indonesische teksten; zou fijn zijn als dat vlekkeloos gezongen wordt šŸ˜‰ Nu zitten we heerlijk te chillen in het hotel om dit blog te schrijven en de mooiste fotoā€™s uit te zoeken zodat jullie kunnen meegenieten. Morgen gaan we naar de Jakarta Praise Communtiy Church om samen met onze indo-familie God te prijzen! Super gave en eigentijdse internationale kerk waar duizenden bij betrokken zijn.

We hebben ook contact gehad met een super gave gast van Hillsong College en hij heeft aangeboden aan Hendrik om daar te blijven slapen tijdens ons verblijf daar! Yes! We zijn echt dankbaar om hier te zijn en alles zo intens te beleven, gelukkig dat onze reis nog niet voorbij is! Indonesiƫ is te gek maar we dromen ook over Australie! Wij zijn zo benieuwd wat God ons allemaal gaat laten zien. Wat een avontuur..!!

Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieJakarta

1 comment

Join the conversation
  • Tanja - July 25, 2015 reply

    We bidden …pak jullie rust ook. Top dat je een slaapplek hebt Hendrik. God voorziet. Fijne tijd. Blessings. Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published.