Veilig aangekomen in Jakarta maar gestrand op Bali

 We zijn gisternacht veilig aangekomen in Jakarta! Joehoeeee!! Vanaf Schiphol vlogen we met de nieuwste Airbus 380 naar Dubai, we moesten daar 5 uur wachten en hadden ander half uur vertraging. Daarna konden we weer door richting Jakarta.
Op Jakarta airport hebben we onze visums geregeld de koffers opgehaald en door naar de taxi’s. 
Na flink te hebben onderhandeld met verschillende taxichauffeurs zijn we relatief goedkoop bij ons hotel gekomen (€10,-). Hier hebben we onze backpack gereed gemaakt en onze koffers naar het World Vision kantoor gebracht (wat een straat verder op zit). Na wat te hebben gegeten (nasi maar voor €3,- P.p!) zijn we maar snel op bed gegaan want de wekker ging alweer over 2 uurtjes. Om half 3 vannacht werden we alweer opgehaald door onze reisleidster van World Vision om richting het project te reizen op het eiland Flores.

Op dit moment zitten we op het vliegveld van Bali met minimaal 1 dag vertraging i.v.m een aswolk van de vulkaanuitbarsting op Java. Op dit vliegveld hebben we Maarten, Onno & Levi ontmoet en samen met Dick, Madelon, Olivia & de cameraman is onze groep compleet. We hopen zo snel mogelijk met z’n allen door te reizen naar Flores. Op het eiland moeten we nog 4 uur reizen om bij ons eindbestemming van aan aankomende dagen te komen. We kijken er naar uit om Gods liefde uit te delen en vooral de blije gezichten te zien.

Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieVeilig aangekomen in Jakarta maar gestrand op Bali

4 comments

Join the conversation
 • Jitske - July 12, 2015 reply

  Hallo luitjes ,
  Wij bidden voor rust, geduld, bescherming en een snelle doorstart van jullie reis.
  Heel veel zegen.
  Liefs omke Gerrit en tante Jitske
  Knuffel Jan en Stien

 • Sonja Pos-Silva - July 12, 2015 reply

  Have fun liefjes!!! Denk aan jullie! ❤️

 • Rene - July 12, 2015 reply

  Er hebben vanmorgen mensen in de kerk gebeden voor draaien wind en voortzetting reis.
  Trust Him!! love you

 • Henny Schultz - July 12, 2015 reply

  Wat heftig schatten! Hopelijk kunnen jullie toch nog naar Flores! Gods zegen voor allemaal en lieve groeten!

Leave a Reply

Your email address will not be published.