De voorbereidingen

Het is bijna zover, het avontuur gaat bijna beginnen!!!
Wij zijn Natalie en Hendrik en gaan deze zomer een geweldig avontuur beleven waar we iedereen bij willen betrekken. Vrijdag 10 juli stappen we het vliegtuig in richting Jakarta Indonesië – Flores – Sydney.

World Vision – project bezoek (Flores)
12 Juli – 16 JuliKinderen We zijn gevraagd door World Vision om een nieuw project te bezoeken op het eiland Flores. World Vision wil dat kinderen in ontwikkelingslanden gezond zijn en onderwijs krijgen. Ze willen dat kinderen opgroeien in een veilige leefomgeving waar ze liefde ervaren en doorgeven. World Vision luistert naar kinderen en pakt de oorzaken van armoede en onrecht aan. Samen met de familie en omgeving werken ze aan vooruitgang die doorgaat als World Vision weg is. Op Flores mogen we met eigen ogen zien en gaan ervaren wat World Vision doet. Tegelijkertijd maken we promotie materiaal om later in onze reis te laten zien tijdens de 12 daagse concerttour. Hoe gaaf is dat?!

10 dagen back-packen op Flores
17 juli – 26 juli
floresDeze 10 dagen gaan we gebruik maken om alle indrukken te verwerken en keihard te chillen op het mooiste eiland van Indonesië; Flores. Dit eiland staat bekend om haar ongerepte natuur. Naast het genieten van de cultuur en het eten bestaat onze bucketlijst verder uit; snorkelen, duiken, vulkanen beklimmen en de jungle in. 10 dagen lang op avontuur zonder vaste planning en verplichtingen 🙂

12 dagen World Vision tour (Java)
27 juli – 7 augustusTourgroepWe zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen. De laatste oefendag is  zaterdag 5 juli. We gaan met een groep die bestaat uit vocalisten en voltallige band onder de noemer Choir Company het werk van World Vision ondersteunen. Onze tourschema bestaat al uit 7 concerten, met deze concerten willen we de lokale bevolking bewust maken van de armoede in Indonesië. Vanuit deze bewustwording hopen we dat ze een kind gaan sponsoren. Natalie is één van de vocalisten en Hendrik gaat de tour vastleggen met de fotocamera.  We vinden het super gaaf om onze talenten op deze manier in te zetten voor World Vision 🙂

Tourschema tot nu toe: Purwokerto -> Tegal -> Salatiga -> Jakarta -> Bandung -> Tasikmalaya -> Jakarta

13 dagen Sydney (Hillsong Church)
8 augustus tot 21 augustus
hillsongOns avontuur sluiten we af in Sydney Australië, de stad waar de kerk Hillsong is begonnen. Hillsong is een kerk die voor ons allebei persoonlijk veel heeft betekend in ons leven. Het lijkt ons allebei heel gaaf om in de toekomst mee te bouwen aan een kerk, zodat we anderen kunnen helpen om God te leren kennen. Vanuit daar willen we iets terug geven wat we zelf hebben ontvangen. We hopen in deze 2 weken geïnspireerd te worden door onze Hillsong familie. We hebben allebei afzonderlijk het verlangen om in de toekomst te gaan te studeren aan Hillsong Internatial Leadership College. Per jaar studeren er ruim 1200 studenten vanuit 60 verschillende landen aan deze toffe school! Via Hillsong Amsterdam (waar Natalie naar de kerk gaat) hebben we al contact met verschillende studenten. Natalie heeft al een slaapplek bij Hillsong studenten en voor Hendrik zijn we nog opzoek (tips zijn dus welkom!). We gaan ervaren hoe het is om 2 weken een Hillsong student te zijn en hopelijk willen we niet meer naar huis 😉

Houd deze website in de gaten! We proberen jullie zoveel mogelijk te betrekken bij onze reis. Op de pagina ‘onze route’ kun je via een kaart ons op de voet volgen.

Voel je vrij om hier onder een reactie achter te laten! Dat vinden we leuk!

Reacties

We zijn benieuwd wat je van deze blog vindt, laat hier onder een reactie achter.

NatalieDe voorbereidingen

12 comments

Join the conversation
 • Tanja van den Ancker - July 11, 2015 reply

  Hoi hoi, Inmiddels in mooi Indonesië aangekomen. Rust lekker uit van de reis. En nu..net als David de Vos zei Hendrik..Jezus delen. Heeeel veeeeel zegen ! He is awesome !

 • Mirelle - July 7, 2015 reply

  Lieve Natalie
  Ik ga je zeker heel erg missenmaar wens je heel veel plezier op jullie mooie reis.Ook wens ik je heel veel geluk liefde in je relatie met Hendrik.Gaat jullie vast lukken…Zijn een mooi stel samen

 • Daantje - July 5, 2015 reply

  Prachtige plannen voor een prachtig koppel. Genieten schatjes en blessings!!

 • Lia van Weerden - July 3, 2015 reply

  Gods zegen Nathalie en geniet er van.

 • Jeroen van Beveren - July 3, 2015 reply

  Hi Nathalie en Hendrik,
  Super gaaf wat jullie gaan doen. Geweldig om bij World Vision betrokken te zijn. Ik wens jullie heel veel plezier toe en dat God jullie geweldig zal gebruiken op de plekken waar je komt. Vette zegen en lees graag jullie belevenissen terug om deze blog,

  Blessings,
  Jeroen

 • Coby Kuijpers - July 3, 2015 reply

  Lieve schatten…
  WAT SUPER GAAFFF!!!
  Enjoy en B-blessed
  Ga jullie natuurlijk volgen…
  Cobelie

 • Nelleke (Petit-Ros) - July 3, 2015 reply

  He Nathalie, Wat leuk om over je reis te horen. Via FB lees ik regelmatig over je leven. Het doet me terugdenken aan mijn tijd in Amsterdam en Crossroads. We hebben wat dingen gemeen, ook de minder fijne. Daarom erg mooi om te lezen van jullie plannen. Een goede reis toegewenst en God’s zegen. Dat Hij rijkelijk door jullie heen mag werken. Liefs van Nelleke

 • Mia Oldenhuis-Hiemstra - July 3, 2015 reply

  Lieve luitjes,

  Ontzettend veel zegen toegewenst op jullie reis. En dan niet alleen deze maar ook jullie toekomst.
  Ga met God!!!!!!!!!!!!!!! Dikke kus van ons

 • Angela van Arendonk - Stoker - July 3, 2015 reply

  Super cool dit! Wat een reis! Jullie zijn echt een perfect koppel hiervoor 😀 Dit wordt een reis die jullie nooit meer gaan vergeten. Enjoy, have fun, good luck and God bless.
  Love, Angela

 • Jannita Hobelman - July 2, 2015 reply

  Wow……wat klinkt dat allemaal gaaf. Ik ga jullie zeker volgen.
  Enjoy and be blessed!
  Liefs, Jannita

 • Esmiralda Hubert - July 2, 2015 reply

  Ha Natalie en Hendrik, super leuk dat jullie een blog bij houden die ik zeker ga volgen. Vooral het projectbezoek in Flores heeft super mijn interresse, zie uit naar de mooie ontwikkelingen die daar gaande zijn. Ik wens jullie een prachtige reis toe waarin jullie steeds meer mogen ontdekken hoe jullie God kunnen dienen en van Zijn liefde en genade kunnen uitdelen.

 • Saskia Blaak - July 2, 2015 reply

  Lieve Natalie, wat fantastisch om te lezen! Ik wens jou en Hendrik een hele goede tijd toe en Gods zegen! You go girl!

Leave a Reply

Your email address will not be published.